Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΕΝΑ (75-55)


Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού στις δηλώσεις τους ανέφεραν ότι "το ήθελαν πολύ" το ματς με τη Σιένα και το 2-1! Όπως δεν είναι τυχαία η δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό και φαίνεται επιτέλους στο παρκέ στο καταλληλότερο χρονικό σημείο.

Αυτή η ομάδα που αμφισβητήθηκε πολύ, κατάφερε με την ενέργεια, την ζωντάνια και την... ερυθρόλευκη καρδιά να κάνει το 2-1 επί της Σιένα και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο! Όταν οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεπέρασαν το αρχικό... δισταγμό και έπαιξαν όπως ξέρουν και μπορούν, τα κατάφεραν και πολύ καλά μάλιστα! Ο αρχηγός "πήρε" πάνω του 2-3 παίκτες και... άφησε τους υπόλοιπους να κάνουν "παιχνίδι", αφού όπως έχει τονίσει επανηλειμένως "η ομάδα μετράει"!

Το αποτέλεσμα; Χορταστικό, επιβλητικό και... το Final4 της Κωνσταντινούπολης μας περιμένει!

Ας δούμε και τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Κάιλ Χάινς:
Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, κάνοντας εντυπωσιακό παιχνίδι.Σπουδαία άμυνα, ριμπάουντ, και γενικά ήταν ο πολυτιμότερος των ερυθρόλευκων.

Πέρο Άντιτς:
Χωρίς να κάνει κάτι φοβερό, ήταν απόλυτα ουσιαστικός. Κέρδισε όλες τις μάχες στην άμυνα και έδειξε στους Ιταλούς πως θα περάσουν δύσκολα από την αρχή.

Βασίλης Σπανούλης:
Για ακόμη ένα παιχνίδι, το τρίτο στη σειρά, όλη η Σιένα ήταν πάνω στον αρχηγό του Ολυμπιακού, κάτι που εκμεταλλεύτηκε απόλυτα ο ερυθρόλευκος γκαρντ, ο οποίος μοίρασε το παιχνίδι στους συμπαίκτες του ενώ έκανε σπουδαίο αμυντικό παιχνίδι.

Τζόι Ντόρσεϊ:
Δέχτηκε... δολοφονικό φάουλ με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του, αλλά μπήκε ξανά στο ματς και άντεξε στο «βρώμικο» παιχνίδι των Ιταλών, δείχνοντας πως ταιριάζει απόλυτα στο dna του Θρύλου.

Μάρκο Κέσελ:
Δεν ήταν εύστοχος, αλλά ήταν ουσιαστικός, βάζοντας ένα τρίποντο επιθετικά, αλλά έκανε πολύ δουλειά στην άμυνα.

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους:
Αγωνίστηκε λίγο, αλλά πρόλαβε να βάλει σε τέσσερα λεπτά πέντε πόντους.

Ανδρέας Γλυνιαδάκης:
Αγωνίστηκε ελάχιστα, για αυτό και δεν μπορεί να κριθεί.

Γιώργος Πρίντεζης:
Απίστευτη ενέργεια στο παρκέ για άλλη μια φορά αλλά και μερικές φοβερές φάσεις! Χτύπησε και αυτός, όπως και ο Ντόρσεϊ, αλλά δεν "μάσησε"! Μπήκε ξανά στο ματς και έκανε... πάρτι και στις δύο ρακέτες.

Κώστας Παπανικολάου:
Απίστευτο ματς από τον αριστερόχειρα φόργουορντ, ο οποίος έκανε και ένα καταπληκτικό κάρφωμα. Η άμυνα του δε ήταν για... σεμινάριο.

Βαγγέλης Μάντζαρης:
Απλά κορυφαίος, χωρίς να το μαρτυρά η στατιστική του, έκανε φοβερό πρώτο ημίχρονο, με απίστευτη ενέργεια και τρομακτική άμυνα.

Κώστας Σλούκας:
Μετά από πολύ καιρό έκανε σπουδαίο ματς και αυτός. Τα έβαλε σχεδόν όλα ενώ και οργανωτικά ήταν πολύ καλός.

Έισι Λο:
Έκανε ό,τι ακριβώς του ζήτησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, οργάνωσε, εκτέλεσε και έπαιξε και σπουδαία άμυνα. Από τους κορυφαίους και αυτός του Θρύλου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :