Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΤΟΡΣΕΪ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ


Βλέποντας τον Ντόρσεϊ να κείτεται στο παρκέ του ΣΕΦ μόλις στο 2', όπως και λίγο αργότερα όταν ο Πρίντεζης φάνηκε να γύρισε τον αστράγαλό του, όλα έδειχναν... ανάποδα και αρνητικά για τον Θρύλο...

Και οι δυο όμως πήραν χρόνο στη συνέχεια του τρίτου αγώνα της σειράς με τη Σιένα, αν και στην περίπτωση του Αμερικανού σέντερ ήταν εμφανές ότι δεν πάταγε καλά. Αντίθετα, ο Γιώργος Πρίντεζης του οποίου ο τραυματισμός ήταν θεωρητικά πιο σοβαρός, «έμπαινε» σε όλες τις φάσεις.

Όπως είπε και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς, στις δηλώσεις του, αμφότεροι αντιμετωπιζουν μικροπροβλήματα τα οποία σύμφωνα με την πρώτη εικόνα της κατάστασής τους δε θα τους στερήσουν τη συμμετοχή στο ματς της Παρασκευής.

Ο Τζο διαμαρτυρόταν ότι τον πονούσε ο αγκώνας, ενώ για τον αστράγαλο του Πρίντεζη ίσως να χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η πλήρη εικόνα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :