Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟΨΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!


Τη νίκη που θα τον στείλει στο Final4 της Πόλης ψάχνει απόψε στο ο Ολυμπιακός (21:45, ΝΕΤ) κόντρα στη Σιένα την οποία κερδίζει 2-1 και έχει ευκαιρία να … την τελειώσει!

Ο Ολυμπιακός "παίζει" την ευκαιρία του να πάει στο Final4 και θέλει να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση απόψε. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να θριαμβεύσουν μπροστά στο κοινό τους και να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση και δεν σκέφτονται καν την πιθανότητα 5ου ματς στην Ιταλία. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από τη στιγμή που τελείωσε ο θρίαμβος της Τετάρτης (75-55) τονίζει συνέχεια στους παίκτες του ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και τίποτα δεν θα τελειώσει αν απόψε οι ερυθρόλευκοι δεν κάνουν το καθήκον τους. Επίσης στον Ολυμπιακό το περσινό πάθημα με την ίδια αντίπαλο, έγινε μάθημα και δεν θέλουν με τίποτα να αφήσουν περιθώρια στη Σιένα να ελπίζει.

Υπάρχουν βέβαια κάποια προβλήματα για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος όμως δεν πτοείται και, λογικά, θα παρατάξει την ίδια 12άδα με εκείνη που κέρδισε στον προηγούμενο αγώνα, επίσης στο ΣΕΦ. Αντίθετα απουσία, της τελευταίας στιγμής, έχει να αντιμετωπίσει ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, αφού είδε τον Μπούτσι Θόρντον να τραυματίζεται στον τρίτο αγώνα και να μένει νοκ άουτ για σημαντικό διάστημα, εξαιτίας κατάγματος στο αριστερό χέρι.

Εισιτήρια υπάρχουν ακόμα αλλά εκτιμάται ότι το ΣΕΦ θα είναι ξανά, όπως και την Τετάρτη, κατάμεστο και ο λαός του Θρύλου θα ωθήσει τους ερυθρόλευκους σε άλλη μια νίκη η οποία θα ισοδυναμεί με πρόκριση. Ο 6ος παίκτης θα είναι εκεί για να δώσει την δική του μάχη. Οι ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα στο παρκέ, κάνοντας για άλλη μια φορά κατάθεση ψυχής και ο κόσμος τους θα... τραγουδά!

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!

ΕΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

"ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ" ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ... ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :