Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΓΚΟΚΙΤΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ


Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Σίνισα Γκόγκιτς, δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο κόουτς των πιτσιρικάδων του Θρύλου σε δηλώσεις του στον «ΓΑΥΡΟ», τόνισε:

«Δεν παίξαμε καλά και όπως έπρεπε, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα άσχημο γήπεδο και αυτό μας επηρέασε», ενώ στη συνέχεια σχολίασε:

«Είχαμε στον αγώνα αρκετές χαμένες ευκαιρίες ενώ είχαμε και ένα δοκάρι. Δεν βάλαμε όμως γκολ και αν δεν βάζεις γκολ δεν κερδίζεις, έτσι είναι το ποδόσφαιρο όσο καλύτερος και αν είσαι από τον αντίπαλό σου.

Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Έτσι μετά ο αγώνας άλλαξε, ο αντίπαλος έκανε αρκετές καθυστερήσεις, ενώ υπήρχαν και πολλά σφυρίγματα και είχαμε και ένα κακό γήπεδο, έτσι δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και μείναμε στο μηδέν».

Βέβαια ο Σίνισα Γκόγκιτς ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι τα παραπάνω στοιχεία δεν αποτελούν δικαιολογίες για το τελικό αποτέλεσμα:

«Δεν είναι δικαιολογίες αυτά που λέω. Έπρεπε να κερδίσουμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική μας προσπάθεια για να βάλουμε γκολ.

Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, μία με τον Βουτσιώτη και μία με τον Ιωαννίδη που είχε δοκάρι. Στο πρώτο είχαμε ένα καλό σουτ με τον Άλεξ (Γκόγκιτς), αλλά δεν σκοράραμε και μας στοίχησε αυτό. Αν σε αυτά τα ματς δεν βάζεις γρήγορα γκολ, τότε ο αντίπαλος αρχίζει να κάνει καθυστερήσεις και να κλείνεται στην άμυνά του. Εμείς προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος για να σκοράρουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :