Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΟΝΔΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Ο Ολυμπιακός με βάση τον στόχο για την ελληνοποίησή του, θέλει να πάρει τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Σκόνδρας, που αγωνίζεται στον Ατρόμητο. Ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Περιστερίου και στο Λιμάνι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν στοιχεία για την περίπτωσή του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή του, αλλά στην περίπτωση που ο Μοντέστο αποχωρήσει, δεν αποκλείεται να βρεθεί σε "πρώτο πλάνο". Από την στιγμή μάλιστα που ο Μανιάτης έχει μονιμοποιηθεί στα χαφ, θα μείνει μόνο ο Τοροσίδης για το δεξιό άκρο.

Ο Σκόνδρας είναι από τους καλύτερους δεξιούς μπακ που υπάρχουν στα ελληνικά γήπεδα και σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, αλλά και την καλή σχέση που έχει ο Θρύλος με τον Ατρόμητο, τότε οι ερυθρόλευκοι θα έχουν προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :