Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΤΩΡΑ «ΜΙΛΑΕΙ» ΤΟ ΣΕΦ... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2-1 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΙΕΝΑ


Το πιο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης θέλει να κάνει σήμερα (28/03, 21.00, Novasports 3) ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο ΣΕΦ τη Σιένα, στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας, και με το σκορ να έχει διαμορφωθεί, μέχρι στιγμής, στο 1-1, από τις πρώτες δύο αναμετρήσεις στην Τοσκάνη, έχουν χρυσή ευκαιρία να πάρουν, μαζί με τον κόσμο τους που θα γεμίσει το ΣΕΦ, προβάδισμα πρόκρισης.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυναμική του κατάμεστου φαληρικού γηπέδου, για το 2-1 που θα τους κάνει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και θα φέρει τους Ιταλούς σε πολύ δύσκολη θέση. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ποσοστό επιτυχίας 95% ως γηπεδούχοι, έχοντας κερδίσει 19 φορές σε 20 αγώνες στο ΣΕΦ (11/11 στην Α1, 1/1 στο Κύπελλο και 7/8 στην Ευρωλίγκα). Μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να περάσει νικηφόρα από το φαληρικό γήπεδο ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 86-78 στις 18 Ιανουαρίου για το Top 16.

Ο "Ντούντα" γνωρίζει πολύ καλά πως η σημερινή είναι ίσως η πιο κρίσιμη αναμέτρηση στη σειρά, αφού ο χαμένος θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Ο Σέρβος τεχνικός των ερυθρόλευκων ζήτησε από τους παίκτες του ηρεμία, έξυπνη διαχείριση του αγώνα και αποφυγή των λαθών στα οποία υπέπεσαν στους δύο αγώνες στην Τοσκάνη.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι η ίδια με εκείνη που κατέβασε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στο δεύτερο αγώνα με τη Σιένα, στην Ιταλία, κάτι που σημαίνει πως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι πιθανό να βρεθεί ξανά στην αποστολή, παρά το γεγονός πως το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού έκανε σκέψεις για χρησιμοποίηση του Μιχάλη Πελεκάνου, λόγω των ικανοτήτων του στην άμυνα.

Λογικά, πάντως, ο Σέρβος θα προτιμήσει να συμπεριλάβει στην αποστολή τον έμπειρο σέντερ, εξάλλου επιθυμεί παράλληλα να τον στηρίξει ψυχολογικά μετά τη κακή εμφάνισή του στο δεύτερο παιχνίδι.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :