Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΡΟΚΑ: ΔΕΝ «ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ» Ο ΜΙΡΑΛΑΣ


Ένας από τους τερματοφύλακες της Super League, που φέτος έχει δει τα δίχτυα της εστία του να «ματώνουν» περισσότερες από μία φορές από τον Κέβιν Μιραλάς, ο Χοσέ Ρόκα, που μάζεψε δύο φορές την μπάλα από τα δίχτυα του εξαιτίας του επιθετικού του Ολυμπιακού, μίλησε στο "Sport.gr" για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Βέλγος και πλέον πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και τα οποία τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Ο Μιραλάς σκόραρε δύο φορές στον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας, με «θύμα» του τον Χοσέ Ρόκα, ο οποίος είπε για τον Μιραλάς:

«Εχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ταχύτητα. Δεν εννοώ μόνο ότι είναι γρήγορος. Εχει μεγάλη ταχύτητα στην κίνηση. Για αυτό και δεν ξέρεις ποτέ τι θα κάνει όταν έχει την μπάλα στα πόδια. Θα το κάνει τόσο γρήγορα, που θα σε αιφνιδιάσει. Ειδικά όταν βρίσκεται στην τελική προσπάθεια, πρέπει να περιμένεις μέχρι το τέλος για να καταλάβεις τι θέλει να κάνει. Αν για παράδειγμα βγει τετ α τετ μαζί σου, δεν μπορείς να κάνεις κίνηση γιατί θα σε εκπλήξει. Πρέπει να τον περιμένεις και τότε, είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να τον σταματήσεις. Δεν μπορείς να διαβάσεις τον Μιραλάς».

Ο τερματοφύλακας της Δόξας συμπληρώνει:

«Είναι τυχερό το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Μιραλάς. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουν τέτοιοι παίκτες στην Ελλάδα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :