Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ;


Ο Ολυμπιακός ανέδειξε το θέμα του Ηρακλή, αφού ο "Γηραιός" παίζει στην Α1, χρωστώντας πάρα πολλά χρήματα, έχουν γίνει τα "στραβά μάτια" από την αρχή της χρονιάς από όλους, πιστεύοντας ότι οι "κυανόλευκοι" στο τέλος θα φανούν συνεπείς, αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν έγινε, το ερυθρόλευκο ΤΑΑ αποφάσισε να ενεργοποιηθεί, διότι δεν ήθελε να είναι συνένοχο στο έγκλημα που συντελείται στο ελληνικό βόλεί.

Κύκλοι του Ολυμπιακού εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους κινήθηκε η διοίκηση στην ΕΕΑ για την υπόθεση – σκάνδαλο του Ηρακλή.

1. Ο Ηρακλής είχε δεσμευτεί στην αρχή της περιόδου να «κλείσει» τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις (έκδοση φορολογικής ενημερότητας) του, κάτι το οποίο δεν έκανε. Περίμεναν όλοι μπας και φιλοτιμηθεί να κάνει έστω τα στοιχειώδη και οι διοικούντες αγρόν ηγόραζον. Με τον "αυτοκράτορα" του ελληνικού βόλεϊ κανείς δεν παίζει όμως και ο Θρύλος έκανε αυτό που έπρεπε.

2.Στις 15 Μαρτίου κοινοποίησε στην ΕΣΑΠ ότι δεν μπορεί να εκδώσει εισιτήρια λόγω ελλείψεως φορολογικής ενημερότητας. Τι σημαίνει αυτό; Οτι πολύ απλά δεν διαθέτει ούτε καν τα στοιχειώδη για να παίζει στην Α1! Όλη η χρονιά ήταν μια εμετική πρόκληση εκ μέρους του Ηρακλή και κανείς δε μίλαγε. Το έκανε ο Ολυμπιακός και μπράβο του!

Επιπλέον, ενώ την Τρίτη 27/3 συγκλήθηκε η ΕΕΑ, δεν όρισε ως όφειλε ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης του Ηρακλή. Αυτό δείχνει νέο σχέδιο συγκάλυψης καθώς ταυτόχρονα «διαρρέεται» ότι θα εκδικάσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση στις 24 Απριλίου, δηλαδή ένα μήνα μετά.

Είναι σαφές, ότι κάποιοι περιμένουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και εκ των υστέρων να παρθούν και να ανακοινωθούν οι αποφάσεις. Ετσι, ο Ολυμπιακός έστειλε έγγραφο την Τρίτη (27/3) στην ΕΕΑ, το οποίο κοινοποίησε στον ΓΓΑ κ. Πάνο Μπιτσαξή με το οποίο ζητά να οριστεί δικάσιμο τη συντομότερη δυνατή ημερομηνία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :