Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ... ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ!


Ο Κέβιν Μιραλάς, όπως όλα δείχνουν και αν συνεχίσει έτσι στις 4 αγωνιστικές που απομένουν θα είναι ο πρώτος σκόρερ της χρονιάς. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο επιθετικός του Ολυμπιακού τον κάνουν ναξεχωρίζει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Sport.gr", μάλιστα ο Μιραλάς χρησιμοποιείται ως παράδειγμα στη σχολή προπονητών. Για την ακρίβεια, στο επιθετικό κομμάτι οι υποψήφιοι νέοι προπονητές μαθαίνουν για πέντε τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ή να βελτιώνει ένας επιθετικός.

Ακρίβεια, δύναμη, timing, ποιότητα και προσποίηση στην πάσα. Στον προτζέκτορα, λοιπόν, το παράδειγμα για τους «μαθητές» προπονητές ήταν ο Μιραλάς. Αυτό σημαίνει πολλά για την αξία του Βέλγου. Ο οποίος από τα 18 γκολ, που έχει πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα και τον έχουν φέρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, σε τέσσερις αγώνες τα έχει βάλει μαζεμένα. Εχει σκοράρει πάνω από μία φορά στο ίδιο 90λεπτο…
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :