Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ



Ο Δημήτρης Γόντικας πήγε στην Παιανία χθες, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του ΠΑΟ και να τους πει για τους διακανονισμούς, με τον Μπουμσόνγκ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", να τον ρωτάει για τους μετόχους.

Ο Δημήτρης Γόντικας ανέφερε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, λέγοντας:

«Εχει παραιτηθεί όλη η διοίκηση. Σας λέω την αλήθεια. Δεν υπάρχουν χρήματα. Η κατάσταση είναι τραγική. Εσείς έχετε μείνει και το τεχνικό τιμ. Καταλαβαίνω την ανησυχία σας, αλλά θέλω να σας ζητήσω να υπογράψετε τους διακανονισμούς μέσα στις επόμενες ημέρες, αν θέλετε να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη. Δώστε μία ευκαιρία, για να υπάρχει Παναθηναϊκός. Υπάρχει μία Γ.Σ. στις 18 Απριλίου και θα φανεί αν θα μπουν χρήματα από τους μετόχους. Θα έρθει αύριο κάποιο στέλεχος της ΠΑΕ και θα σας δώσει να υπογράψετε διακανονισμό σε δύο δόσεις, στις 5/7 και στις 5/8. Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια σε σας και το τεχνικό τιμ για τη δουλειά που κάνετε και για την πορεία στο πρωτάθλημα, παρά τα προβλήματα».

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ άκουσε τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος των "πράσινων" και ξέσπασε λέγοντας πως οι μέτοχοι κοροϊδεύουν:

«Δεν έπρεπε να είσαστε εσείς εδώ να μας τα λέτε αυτά, αλλά οι μέτοχοι. Αυτοί έχουν την ευθύνη για ότι συμβαίνει, αλλά μας έχουν εγκαταλείψει από την αρχή της σεζόν. Μας κοροϊδεύουν. Μας είπατε ότι θα πληρωθούμε τον Σεπτέμβριο, μετά τον Οκτώβριο, μετά τον Νοέμβριο. Τα ίδια κάθε μήνα και δεν πληρωθήκαμε ποτέ. Γιατί να υπογράψω; Είμαστε όμηροι της κατάστασης γιατί αν μάθει ο κόσμος ότι δύο τρεις παίκτες δεν υπογράφουν, θα κινηθεί εναντίον τους».

Προς τον Γόντικα μίλησε και ο Κώστας Κατσουράνης:

«Πρέπει να διασφαλίσουμε τα χρήματά μας. Έχουμε κάνει υπομονή, αλλά πρέπει να εξασφαλιστούμε κι εμείς. Και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε», είπε χαρακτηριστικά με τον Γιώργο Καραγκούνη να προσθέτει:

«Πρόεδρε, ολόκληρος Παναθηναϊκός εξαρτάται από το πώς θα... ξυπνήσουν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ και αν θα υπογράψουν τους διακανονισμούς; Αυτή είναι η ιστορία του Παναθηναϊκού; Εδώ φτάσαμε; Ντροπή».

«Πρέπει να σας πω ειλικρινά ότι ακόμα κι αν υπογράψετε, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρετε τα λεφτά σας», είπε ο Γόντικας και ο Καραγκούνης συμπλήρωσε:

«Γι' αυτό λέω "ντροπή"».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :