Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Οι υποχρεώσεις της ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού συνεχίζονται, αφού μετά την προσπάθεια της ομάδας πόλο Νέων Γυναικών το προηγούμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο στη Νίκαια, τη Νέα Σμύρνη και το Μαρούσι, που έφερε το ασημένιο μετάλλιο για τις πολίστριες του Γιάννη Μπενόπουλου, παίρνει σειρά η ομάδα των Εφήβων, που από την Παρασκευή, 30 Μαρτίου, έως την Κυριακή, 1 Απριλίου, θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στην τελική φάση.

Οι πολίστες του Δημήτρη Κραβαρίτη θα παίξουν τα παιχνίδια τους για τη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, ξεκινώντας από το Σάββατο, στις 10:00, με τον Νηρέα Γέρακα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 19:00, θα αντιμετωπίσουν τον ΝΟ Χίου.

Την Κυριακή, στις 10:30, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα ομάδα της Ηλιούπολης, ενώ στις 17:30 θα τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τον Ποσειδώνα Ιλισίων.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :