Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ


Ο Ολυμπιακός θέλει να γίνουν όλα στην εντέλεια ώστε οι Νέοι να συμμετάσχουν στο "The NextGen Series" με μεγάλες προσδοκίες και με τα σωστά εχέγγυα. Για αυτό και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΓΑΥΡΟΥ» λοιπόν, θα υπάρξουν και άλλες εργασίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ώστε να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται στους πιτσιρικάδες και να είναι σε ακόμη καλύτερο περιβάλλον.

Οι πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες έρευνες για τη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ των Νέων του Θρύλου. Οι ερυθρόλευκοι ήδη έκαναν τις πρώτες δοκιμές ποδοσφαιριστών, αφού την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις των Νέων είχαν δώσει το «παρών» παίκτες από την επαρχία για να δοκιμαστούν από τον τεχνικό της ομάδας, Σίνισα Γκόγκιτς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Το δημοσίευμα πάντως αναφέρει ότι ήδη έχουν βρεθεί δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι άρεσαν στον κόουτς του Θρύλου.

Μάλιστα στον Ολυμπιακό έχουν σκοπό να αποκτήσουν παίκτες και από το εξωτερικό. Για αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες περιπτώσεις όπως αυτές των Λεάντρο και Βάντερσον, οι οποίοι προέρχονται από τη Βραζιλία. Άλλωστε για αυτό και ο σκάουτ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, έχει φύγει στην Αργεντινή. Σκοπός του ταξιδιού του «ερυθρόλευκου» σκάουτ είναι να δει ποδοσφαιριστές και για την ακαδημία του Θρύλου, από τις ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της χώρας.

Το δημοσίευμα καταλήγει ότι δεν πρέπει να αποκλείει η πιθανότητα τις επόμενες ημέρες στο Ρέντη να δώσουν το «παρών» και παίκτες από το εξωτερικό, όπως άλλωστε είχε συμβεί πρόσφατα με τους Γκλεν Γκάμπριελ και Σεραφείμ Μιχαΐλοφ από Αγγλία και Βουλγαρία αντίστοιχα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :