Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Έγινε σήμερα στο Αγρίνιο, η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, με τον Ολυμπιακό να μη ζητά εισιτήρια.

Από την μεριά του Παναιτωλικού, στην σύσκεψη με την αστυνομία παραβρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μπελεβώνης και ο υπεύθυνος ασφάλειας κ. Μπεσίνης, ενώ από τον Ολυμπιακό έδωσε το "παρών" ο υπεύθυνος ασφάλειας, κ. Τσιρώνης.

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι δεν θα ζητήσει εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του, όπως επίσης ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα εκδώσει 6.157 εισιτήρια την Τετάρτη για τον συγκεκριμένο αγώνα, συμπεριλαμβανομένων και των διαρκείας και τα εισιτήρια θα δοθούν στην κυκλοφορία την Παρασκευή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα εισιτήρια που θα τεθούν στην διάθεση του φιλάθλου κοινού, δεν θα ξεπεράσουν τα 700, αφού υπάρχουν αυξημένες ανάγκες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, των χορηγών, της Super League και της NOVA.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :