Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ


O Δημήτρης Γόντικας μαζί με τον Στράτο Σωπήλη, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Παιανία για να... αποχαιρετήσει το προπονητικό τιμ, τους παίκτες αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους που δουλεύουν για τον ΠΑΟ και να τους ζητήσει να... βάλουν πλάτη για τελευταία φορά φέτος, υπογράφοντας τους διακανονισμούς ούτως ώστε να μην προκύψει πρόβλημα με την UEFA στις 31 Μαρτίου, ενώ τους ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν χρήματα...

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ, τους έκανε γνωστό ότι μετά από όσα έγιναν στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο των "πράσινων", δεν υπάρχουν χρήματα, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά και στάση πληρωμών!

«Μόνο εσείς έχετε μείνει, υπογράψτε τους διακανονισμούς εάν θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει Παναθηναϊκός. Βοηθήστε τον σύλλογο σε αυτή την δύσκολη ώρα. Να ξέρετε ότι δεν θα πιεστεί κανείς να υπογράψει. Είναι στο χέρι σας το αν θα δεχτείτε. Εγώ έχω φύγει αλλά είμαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε», ήταν μερικά από τα λόγια του Γόντικα, για να ακολουθήσει… τσουνάμι ερωτήσεων από κάποιους παίκτες που πήραν τον λόγο, ενώ εξέφρασαν παράπονα για το ότι όλοι οι μέτοχοι έχουν εξαφανιστεί εδώ και καιρό!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :