Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ


Ο Ολυμπιακός την Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό και, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, με νίκη τους οι ερυθρόλευκοι εξασφαλίζουν και μαθηματικά την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της Ιστορίας τους. Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν από τώρα και μαθηματικά την υπόθεση τίτλος.

Στο Ρέντη φυσικά δεν υπάρχει το άγχος και η πίεση των προηγούμενων εβδομάδων, αφού κατάφεραν να τελειώσουν τον δυσκολότερο μήνα, πετυχημένα με μοναδικό μελανό σημείο τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, γνωρίζουν καλά ότι πρέπει να τελειώσουν με νίκες το πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός «καίγεται» για τη νίκη, αλλά αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι τόνιζαν στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι πρέπει να πάρουν όλα τα ματς μέχρι το φινάλε.

«Δεν θα πάμε στο Αγρίνιο για να κάνουμε τουρισμό, ούτε για να κάνουμε πλάκα», έλεγαν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού .
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :