Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

LE BUTEUR: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΑΜΠΝΤΟΥΝ


Στο στόχαστρο των ΜΜΕ της Αλγερίας έχει βρεθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «αλεπούδων», Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ο οποίος δέχεται σκληρή κριτική για τις επιλογές του, ανάμεσα στις οποίες είναι και η ΜΗ κλήση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν.

«Η μεγάλη ανησυχία προέρχεται από τον παραμερισμό του Ραφίκ Τζεμπούρ, καθώς η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό με την εμπειρία και τις δυνατότητές του», τονίζεται χαρακτηριστικά για τον 28χρονο επιθετικό των ερυθρόλευκων, σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Buteur», με τον Βόσνιο τεχνικό να είχε υπεραμυνθεί της απόφασής του, υποστηρίζοντας ότι...

«Μόλις επέστρεψε από τραυματισμό…», κάτι αναληθές καθώς ο Τζιμπούρ, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, αγωνιζόταν ήδη δύο εβδομάδες νωρίτερα!

Όσον αφορά στον έτερο Αλγερινό των ερυθρόλευκων, Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος πρόσφατα εξέφρασε την απορία του για τον τρόπο που γίνονται οι κλήσεις στην εθνική Αλγερίας, οι συμπατριώτες του συμπληρώνουν χαρακτηριστικά:

«Ο Τζαμέλ Αμπντούν και ο Καρίμ Ζιανί είναι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και σαν ακραίοι επιθετικοί. Αν η απάντηση για την αξία του Αμπντούν είναι καταφανέστατη για όλους τους ειδικούς, απορούμε που δεν την βλέπει ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς», ενώ καταλήγοντας υπογραμμίζουν για τους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού:

«Δεν έχουμε και πολλούς παίκτες σαν κι αυτούς και πρέπει να τους εκμεταλλευτούμε»…
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :