Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΤΙΟΓΚΟ


Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να "ψάχνονται", με την έννοια πως θα δουν τι θα κάνουν σε περίπτωση που τα δεδομένα παραμείνουν ως έχουν και δεν υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το τι γίνεται τώρα στην ομάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντιόγκο, ο οποίος έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ενδέχεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", να αναζητήσει αλλού την τύχη του και δεν αποκλείεται να κοιτάξει προς τη Βραζιλία, στην πατρίδα του δηλαδή, καθώς αρκετές ομάδες έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Βραζιλιάνος δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ αποκλείεται μερικές φορές από την αποστολή των αγώνων, ίσως, στραφεί σε άλλο... Λιμάνι, καταλήγει το δημοσίευμα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :