Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΙΜΠΑΓΑΣΑ


Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΓΑΥΡΟΥ», ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, κάτι που δεν έχει γίνει κατόπιν συνεννοήσεως με τη διοίκηση, ούτε έχει κλείσει κάποιο ραντεβού με τον Αργεντινό μέσο του Θρύλου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει ή για κάποιο άλλο θέμα.

Από τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν απέκλειαν να ζητήσει κάποια συνάντηση, αλλά είναι ξεκάθαρο πως οποιαδήποτε συζήτηση για οποιονδήποτε παίκτη της ομάδας για ανανέωση ή κάτι άλλο, θα γίνει μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με την προσδοκία πως η ομάδα θα έχει καταφέρει να κερδίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Με τον Ιμπαγάσα, πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κατάσταση είναι λίγο περίεργη από την άποψη πως η διοίκηση θα του κάνει πρόταση με μειωμένες αποδοχές, τη στιγμή που ο παίκτης φέρεται να ζητά περίπου τα ίδια χρήματα, κάτι που σημαίνει ένα εκατ. ευρώ.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :