Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ


Ο Δημήτρης Κυριακίδης, τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, που σε δύο αγώνες δέχτηκε πέντε γκολ από τον Μιραλάς, μίλησε στο "Sport.gr", για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο επιθετικός του Ολυμπιακού και πλέον πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού δέχτηκε σε δύο 90λεπτα φέτος, πέντε γκολ από τον Βέλγο φορ του Ολυμπιακού, τρία στο τελικό 0-4 της Λιβαδειάς και δύο στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

«Την ερώτηση που μου κάνετε, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Μιραλάς, την κάνω εγώ στον εαυτό μου μετά από κάθε ματς για οποιονδήποτε επιθετικό. Το έκανα και μετά το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τον Μιραλάς. Δεν μπόρεσα να τον διαβάσω για το επόμενο. Σκόραρε και πάλι», είπε ο Κυριακίδης.

Για τον Βέλγο επιθετικό έχει μόνο καλά λόγια να συμπληρώσει:

«Τον αντιμετώπισα σε δύο παιχνίδια. Εχει πολύ μεγάλη ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια, αλλά το μεγάλο του προσόν είναι ότι είναι απρόβλεπτος. Δεν κάνει πάντα το ίδιο. Επίσης, μπορεί να παίξει τον αμυντικό και από τις δύο μεριές. Κάνει κούρσα με το αριστερό και παίρνει την μπάλα με το δεξί. Αυτό είναι θάνατος για τον αμυντικό».

Έχοντας δεχτεί πέντε γκολ από τον Μιραλάς, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού λέει για τον παίκτη του Ολυμπιακού και πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος:

«Τα τελειώματά του έχουν πάντα στόχο. Δεν θα κάνει σουτ μόνο και μόνο για να το κάνει. Σημαδεύει. Και επιπλέον, δεν θα χρειαστεί στη διάρκεια ενός αγώνα πολλές προσπάθειες για να σκοράρει. Δεν χάνει ευκαιρίες».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :