Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕΡΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ


Το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, βρίσκεται στην Αργεντινή και τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού και όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», "είδε" τους Φερνάντεζ και Καντέρος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρέθηκε στην αναμέτρηση της Βελέζ με τη Νιούελς Ολντ Μπόις προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Αουγκούστο Φερνάντεζ και τον Έκτορ Καντέρος.

Ο πρώτος είναι από τα μεγάλα αστέρια της Βελέζ και παίζει τόσο ως κεντρικός χαφ όσο και στη δεξιά πτέρυγα. Ο Ολυμπιακός έχει εξετάσει και στο παρελθόν την περίπτωσή του 25χρονου παίκτη, ο οποίος έχει τσουχτερή τιμή.

Ο δεύτερος είναι πιο κλασικός μέσος και η τιμή του κυμαίνεται σε πιο προσιτά επίπεδα, αλλά ο Μπαρμπαλιάς δεν κατάφερε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα αφού ο 23χρονος μέσος δεν αγωνίστηκε για πολύ απέναντι στη Νιούελς Ολντ Μπόις.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :