Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ...


Την Πέμπτη, μεταξύ άλλων, θα βρεθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και ο ΟΦΗ, ο οποίος θα απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΑΟ.

Στον ΟΦΗ υπάρχουν φόβοι για ένα βαρύ πρόστιμο, που πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα στα ήδη βεβαρημένα ταμεία της ομάδας, ενώ παράλληλα κινδυνεύει και με τιμωρία της έδρας, κάτι που αν συμβεί, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gentikoule.gr", θα είναι καταστροφικό για την ομάδα, καθώς ο ΟΦΗ, στο παιχνίδι της χρονιάς (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ο ημιτελικός του Κυπέλλου), θα υποδεχθεί την επόμενη Τετάρτη τον Ολυμπιακό, στην ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος, χωρίς κόσμο.

Στον ΟΦΗ εκτιμούν πως η απόφαση δεν θα φτάσει μέχρι εκεί και ευελπιστούν πως η Πρωτοβάθμια Επιτροπή δεν θα προχωρήσει παραπέρα από ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :