Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΚΟΥΖΜΑΝΟΒΙΤΣ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ!


Ο Ολυμπιακός θέλει δυο βαθμούς στις αγωνιστικές που απομένουν για να είναι και μαθηματικά πρωταθλητής και οι άνθρωποί του ψάχνουν ήδη τους κατάλληλους παίκτες για την ενίσχυσή του. Τα βλέμματα έχουν απλωθεί σε όλη την Ευρώπη, με τον Κουζμάνοβιτς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο) να είναι ήδη στη λίστα.

Ο Σέρβος μίλησε στο "katimagiko.gr" και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά το δημοσίευμά του:

Τα κόκκινα ραντάρ είναι ήδη σε λειτουργία, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «χτενίζουν» την Ευρώπη, ενώ υπάρχει και ο Μπαρμπαλιάς στην Αργεντινή όπου παρακολουθεί στενά υποψήφιους στόχους. Ιταλία, Γαλλία είναι στο μικροσκόπιο, ομάδες με καλή παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως η Βασιλεία, αλλά και το... Αννόβερο. Βέβαια, ένα από τα πρώτα ονόματα που βρίσκεται στην ερυθρόλευκη λίστα είναι ο βασικός μέσος της Στουτγκάρδης, Ζντράφκο Κουζμάνοβιτς, ο οποίος έχει και ελβετικό διαβατήριο.

Ο διεθνής Σέρβος αρέσει στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, ενώ δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα του. Ο ίδιος πάντως στις δηλώσεις του δεν θέλησε ακόμα να ανοίξει τα χαρτιά του, τονίζοντας πως ακόμα είναι νωρίς να απαντήσει, αν και βασική του επιθυμία είναι να μείνει στην Μπουντεσλίγκα...

«Δεν ξέρω κάτι για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Σίγουρα είναι τιμητικό να ενδιαφέρεται ένα δυνατό κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός, αλλά αυτή τη στιγμή κοιτάζω μόνο την ομάδα μου και τις υποχρεώσεις που έχουμε. Βασική μου επιθυμία είναι να μείνω στη Μπουντεσλίγκα, ακόμα όμως είναι νωρίς...» σχολίασε.

Εννοείται, βέβαια, ότι ο παίκτης δεν μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να πει τίποτα περισσότερο για να μην δημιουργήσει προβλήματα με τη νυν ομάδα του...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :