Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ


Το ΣΕΦ σπάνια γεμίζει, αλλά οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πολύ δύσκολα παίρνουν κάτι θετικό στο Φαληρικό στάδιο, αφού αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές έδρες της Ευρωλίγκα και την φετινή σεζόν μόνο η ΤΣΣΚΑ έχει περάσει νικηφόρα.

«Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ψυχή που παίζουμε πάντα εδώ στο γήπεδο μας και με όπλο την άμυνα να βρούμε τους διαδρόμους για να πετύχουμε εύκολους πόντους», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Παπανικολάου, λίγο μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης των ερυθρόλευκων εν' όψει του τρίτου αγώνα με τη Σιένα το βράδυ της Τετάρτης.

«Κάναμε δυο καλά ματς στην Ιταλία, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε το αυριανό. Η σειρά έχει έρθει στην έδρα μας, όπου έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, έχουμε μόνο μια ήττα και σε ένα ματς που χάσαμε από δικά μας λάθη και τα φάουλ που κάναμε ουσιαστικά στην ΤΣΣΚΑ».

Σε ότι αφορά τα τεχνικά στοιχεία της αναμέτρησης, ο φόργουορντ του Θρύλου ανέφερε...

«Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό από το ξεκίνημα και να τους δείξουμε ότι δεν θα περάσουν εύκολα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί το μισό παιχνίδι θα κριθεί εκεί, στο ποιος θα βγάλει περισσότερη ενέργεια στο παρκέ».

Παράλληλα διευκρίνισε πως...

«Έχουμε πάρει το πλεονέκτημα, αλλά δεν είμαστε φαβορί. Η Σιένα είναι έμπειρη με παίκτες καταξιωμένους. Βέβαια, το ότι δεν τους υποτιμάμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους φοβόμαστε».

Ο φόργουορντ του Θρύλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμπεριφορά που είχαν οι οπαδοί της Σιένα στα δύο πρώτα παιχνίδια και να στείλει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

«Τα επεισόδια είναι τα άσχημα του αθλήματος και δεν πρέπει να συμβαίνουν. Χρειαζόμαστε τη στήριξη και τη βοήθεια τους, αλλά σε αθλητικά πλαίσια».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :