Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ...


Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία… ανάσα από την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι, πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή είναι η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου και στη συνέχεια θα τεθούν επί τάπητος τα θέματα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Κυριακή (1/4) στις 19:00 οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα αντιμετωπίσουν στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για την 27η αγωνιστική της Super League και σε περίπτωση που πάρουν το «διπλό» από την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, θα έχουν κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην Πλατεία Αλεξάνδρας, το παιχνίδι με τα «καναρίνια» του Τάκη Λεμονή είναι αυτό που απασχολεί όλους στον Ολυμπιακό, καθώς πρώτα θέλουν να «κλείσουν» οριστικά το θέμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και στην συνέχεια να στραφούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα είναι το ίδιο απαιτητική με τη φετινή.

Τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος είναι η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά στους ερυθρόλευκους, οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών τα συμβόλαια των οποίων βρίσκονται στους τελευταίους μήνες, αλλά και οι δανεικοί...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :