Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ UEFΑ ΓΙΑ ΚΑΖΙΜ


Την Πέμπτη (29/3) εκδικάζεται η υπόθεση του Καζίμ στην UEFA για το επεισόδιο με τον Ντέβιτς, και πιθανόν να ανακοινωθεί και η τιμωρία του. Η απολογία έχει σταλεί και ετοιμάζουν έφεση στο Λιμάνι.

Στα χέρια της αρμόδιας επιτροπής της UEFA βρίσκεται η επίσημη απολογία του Καζίμ Ρίτσαρντς για το κατηγορητήριο σχετικά με το επεισόδιο που είχε με τον Ντέβιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Μέταλιστ στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Από τον Ολυμπιακό λένε πως εκείνη την ημέρα γλίτωσαν τα χειρότερα, αφού ο Καζίμ θέλοντας να προστατέψει τον νεαρό Ποτουρίδη – και αφού τον είχαν ήδη απομακρύνει από τον προκλητικό Ουκρανό επιθετικό – επέστρεψε και παραλίγο να δημιουργηθεί έντονο επεισόδιο με τον 25χρονο να είναι εκτός εαυτού.

Το καλό είναι ότι ο παρατηρητής έχει σημειώσει μόνο απώθηση και απόπειρα χειροδικίας στον αντίπαλο παίκτη, με αποτέλεσμα η ποινή του να είναι πιθανόν μία με δύο αγωνιστικές, αλλά ακόμα και αν είναι μεγαλύτερη θα είναι εφέσιμη.

Σε περίπτωση που πάνε όλα όπως τα υπολογίζουν οι ερυθρόλευκοι, θα κατατεθεί έφεση και ευελπιστούν ότι θα μειωθεί στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Η απολογία του παραδόθηκε την Τετάρτη και η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για σήμερα, κάτι που σημαίνει πως ίσως μέσα στην ημέρα να υπάρξει και η ανακοίνωση της ποινής.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :