Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ... «ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ


Έχοντας γίνει πλέον το απόλυτο αφεντικό της σειράς με τη Σιένα, ο Ολυμπιακός πρέπει να παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του.

Οι ερυθρόλευκοι απέχουν μόλις μία νίκη από την πρόκρισή τους στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης και ο προπονητής του Θρύλου, Ντούσαν Ίβκοβιτς, συνέστησε ψυχραιμία στους παίκτες του, ώστε να τελειώσουν τη «δουλειά» αύριο (30/03). Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι στο ΣΕΦ, ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μην επαναπαυτούν, εν όψει του τέταρτου παιχνιδιού που θα γίνει και πάλι στο ΣΕΦ. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, άλλωστε, βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και αύριο θα παίξει τη ζωή της και αυτό είναι από μόνο του ένα στοιχείο που την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού θεωρούν πως η πρόκριση περνάει πλέον αποκλειστικά από το χέρι τους, ενώ μετά το φινάλε του χθεσινού αγώνα τόσο οι παίκτες όσο και η τεχνική ηγεσία αποθέωσαν τον κόσμο που κατέκλυσε το ΣΕΦ.

«Με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό μας δεν γίνεται να χάσουμε την πρόκριση», έλεγαν και στα αποδυτήρια οι ερυθρόλευκοι.

Παράλληλα, με την ψυχολογία τους από το 2-1 να βρίσκεται στα ύψη, όλοι εμφανίζονταν αποφασισμένοι να μη δώσουν το παραμικρό δικαίωμα στη Σιένα να πιστέψει πως μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, στέλνοντας τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στην Τοσκάνη.

Ο "Ντούντα", με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει, γνωρίζει πολύ καλά πως είναι επικίνδυνο για μια νεανική ομάδα όπως είναι κατά βάση ο Ολυμπιακός να πιστέψει πως όλα έχουν τελειώσει πριν ουσιαστικά τελειώσουν, σε μια σειρά που ο αντίπαλος διαθέτει παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία.

Αυτός είναι ο λόγος που στη σημερινή προπόνηση θα επιστήσει την προσοχή των παικτών του, ζητώντας τους παράλληλα να αγωνιστούν και αύριο (30/03) με το ίδιο πάθος.

Όσον αφορά στον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας, το πλάνο του τέταρτου παιχνιδιού δεν θα έχει διαφοροποιήσεις σε σχέση με εκείνο που ακολούθησαν οι ερυθρόλευκοι στη χθεσινή αναμέτρηση, με τη βαρύτητα δηλαδή να πέφτει στον αμυντικό τομέα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :