Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΟΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ


Το πρωτάθλημα και η κατάκτησή του είναι θέμα διαδικαστικό πλέον για τον Ολυμπιακό και, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, μετά και την μαθηματική κατάκτηση του 39ου, οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Πρώτο μέλημα είναι η παραμονή Βαλβέρδε στον πάγκο των ερυθρόλευκων και μετά οι ανανεώσεις των παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, όπως έχει τονιστεί επανειλημμένα.

Η πρώτη υπόθεση που αναμένεται να απασχολήσει τους διοικούντες τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός αποτελεί τον «βράχο» της άμυνας των ερυθρόλευκων, έχοντας «δέσει» εκπληκτικά με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Επιθυμία τόσο του ίδιου του παίκτη, όσο και των ερυθρόλευκων είναι η επέκταση της συνεργασίας και όπως αναφέρει ο Τύπος της πατρίδας του, στον Σουηδό αναμένεται να προταθεί νέο διετές συμβόλαιο με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές. Μάλιστα, η υπόθεση του Μέλμπεργκ δεν έχει σχέση με την παραμονή του Βαλβέρδε στον πάγκο, καθώς όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπικού, η απόφαση για τον έμπειρο αμυντικό είναι ειλημμένη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :