Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Ο επικεφαλής προπονητής της Ακαδημίας βόλεϊ και τεχνικός της ομάδας βόλεϊ εφήβων, Σπύρος Σαραντίτης μίλησε στο www.olympiacos.org.

Για την κατάκτηση, από την ομάδα βόλεϊ εφήβων, της τρίτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα:

«Θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά και στην ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Αυτή η προσπάθεια δεν είναι του ενός Σαββατοκύριακου αλλά ολόκληρης της χρονιάς. Ολοι οι παίκτες μας, έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό σε δεκάδες προπονήσεις και ίδρωσαν πολύ προκειμένου να λειτουργήσουν σωστά ως ομάδα πάνω στις αρχές του σύγχρονου βόλεϊ. Δεν σταματάμε εδώ και η Διοίκηση πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την προσπάθεια των τμημάτων υποδομής όπως άριστα και εξαιρετικά έκανε και αυτή την αγωνιστική περίοδο».

Ο κ. Σαραντίτης μίλησε και γενικότερα για το επίπεδο του βόλεϊ εφήβων:

«Με στεναχωρεί ότι δεν έχουμε δυνατά παιχνίδια μέχρι να φτάσουμε στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος. Αυτό πιστεύω ότι είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες καθώς έχω διαπιστώσει πως σε τοπικό επίπεδο τα πρωταθλήματα δεν είναι ανταγωνιστικά. Οι εφηβικές ομάδες πρέπει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς να συμμετέχουν σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατούς αντιπάλους.

Επίσης, θέλω να τονίσω ότι ουδέποτε πρότεινα ή αναφέρθηκα, με αφορμή τα παραπάνω, σε διοικητική συγχώνευση της ΕΣΠΕΔΑ και της ΕΣΠΑΑA. Είναι κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο καθώς, μετά από 20 χρόνια που είμαι προπονητής σε αυτές τις ηλικίες, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ανέβει το αγωνιστικό επίπεδο για το καλό των παιδιών, των ομάδων και κατ’ επέκταση των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :