Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΑΜΠΝΤΟΥΝ: ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Ολυμπιακός νίκησε κατά κράτος τον Αστέρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" με 7-2 και πλέον όλοι οι παίκτες του είναι ευχαριστημένοι, ανάμεσά τους και ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος... άφησε λίγο από τη δόξα των τελευταίων ημερών, για να την πάρει ο Μιραλάς με το "καρέ" τερμάτων που σημείωσε.

«Είμαι πολύ περήφανος γιατί δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα. Παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την χαρά που δώσαμε στους φιλάθλους μας και σε όλα τα μέλη του Ολυμπιακού», είπε στο "olympiacos.org", για να συνεχίσει σχετικά με την απόδοση των Μιραλάς και Τζιμπούρ και για το αν είναι χαρούμενος για αυτό.

«Φυσικά, γιατί ειδικά μετά το παιχνίδι με την Μέταλιστ κάποιοι έκαναν κριτική στον Τζιμπούρ, αλλά εγώ ήξερα τις ικανότητές του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας έχει βοηθήσει πολύ σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Όσον αφορά στον κόσμο της ομάδας, είπε:.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε ένα τέτοιο κοινό. Είμαστε περήφανοι που τους έχουμε πάντα με το μέρος μας. Εύχομαι να κάνουμε μια πολύ μεγάλη φιέστα μαζί τους όταν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Για να δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πατήστε ΕΔΩ
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :