Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΑΚΟΥΝ


Ο Ζαν Μακούν είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του προκειμένου να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Καμερουνέζος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Άστον Βίλα, θέλει να παραμείνει στους ερυθρόλευκους ωστόσο «αγκάθι» αποτελεί η οψιόν αγοράς που έχει τοποθετήσει η αγγλική ομάδα και φτάνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μακούν από την πλευρά του, αμείβεται με 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και είναι διατεθειμένος να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του για να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ενώ ο μάνατζερ του Καμερουνέζου θα βρεθεί στην Αγγλία για να συζητήσει με την διοίκηση της Άστον Βίλα το μέλλον του πελάτη του, όπως έχει δηλώσει και ο Μακούν.

«Θέλουμε να ρίξουμε την οψιόν αγοράς για τον Ολυμπιακό, κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ. Κατανοούμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες και εφόσον η Βίλα δεν θέλει τον Ζαν, τότε δεν θα πρέπει να επιμείνει», διαρρέεται από το περιβάλλον του Καμερουνέζου, ο οποίος έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να παραμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :