Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΨΗΦΙΖΟΥΝ... ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΣΠΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΠΟΘΑΝΚΟ


Το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, ωστόσο οι συνεργάτες του Βάσκου, ψηφίζουν υπέρ της παραμονής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», ο Αντόνιο Ποθάνκο και ο Γιον Ασπιάθου έχουν μεταφέρει στον Ερνέστο Βαλβέρδε πως θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, με τους δυο συνεργάτες του προπονητή των ερυθρόλευκων να έχουν την ίδια επιθυμία και πέρσι, όταν η παραμονή του Βαλβέρδε είχε εξελιχθεί σε… θρίλερ!

Φυσικά η απόφαση του "Τσινγκούρι" είναι αυτή που θα σεβαστούν οι Ποθάνκο και Ασπιάθου και θα ακολουθήσουν τον Ισπανό σε όποια ομάδα και αν αποφασίσει να συνεχίσει, κάτι που έχει γίνει στο παρελθόν σε Βιγιαρεάλ και Εσπανιόλ.

Ο Βαλβέρδε από την μεριά του δεν έχει ανοίξει τα… χαρτιά του στους συνεργάτες του σχετικά με το μέλλον του και το τι προτίθεται να κάνει στο τέλος της σεζόν, και τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά…
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :