Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΡΕΣ: ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΚ ΕΝ ΡΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΪΣΙ ΛΟ


Με περισσότερη προσοχή στον Έισι Λο θα έρθει στο ΣΕΦ η Σιένα για τους δύο επόμενους προημιτελικούς της σειράς με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Τόμας Ρες, ο οποίος περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ.

«Θα πρέπει να προσέξουμε τα πικ εν ρολ του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τον Έισι Λο. Στην αρχή αυτής της σειράς ίσως δεν τον υπολογίζαμε τόσο πολύ, αλλά αποδείχτηκε πως είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης για μας και σημαντικός για τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Ιταλός σέντερ και πρόσθεσε:

«Πρέπει να έχουμε καλύτερη λειτουργία στην επίθεση. Σκοπός μας είναι να περάσουμε την μπάλα περισσότερο μέσα στη ρακέτα ή διαφορετικά να δημιουργήσουμε καταστάσεις στο ένας εναντίον ενός για τους περιφερειακούς μας».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, είπε:

«Είναι σίγουρο πως η ατμόσφαιρα θα είναι ‘καυτή’. Ήδη είχαμε διαπιστώσει από πέρυσι ότι το κοινό του Ολυμπιακού είναι ένθερμο, αλλά φέτος περιμένουμε να είναι ακόμη περισσότερο».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :