Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...


Δεν μπορεί να εξασφαλίσει την διαμονή της ομάδας του στην Τρίπολη για τον αγώνα της 11ης Απριλίου, ο ΠΑΟ!

Ρευστό δεν υπάρχει ούτε για τα πλέον απαραίτητα και στην "πράσινη" ΠΑΕ δεν μπορούν να υπογράψουν ούτε τους διακανονισμούς με τους ποδοσφαιριστές, ούτε καν να εξασφαλίσουν την διαμονή σε εκτός έδρας παιχνίδι και στην προκειμένη στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας!

Αρχικά στο θέμα των διακανονισμών, υπάρχει πρόβλημα αφού οι Στάμος και Χειμάρας δεν μπορούν να υπογράψουν, γιατί δεν έχουν την εκτελεστική δυνατότητα.

Έτσι μπορεί ο Δημήτρης Γόντικας να πάει σήμερα στην Παιανία, προκειμένου να πείσει τους παίκτες του "τριφυλλιού" να υπογράψουν αλλά το θέμα είναι ποιος θα εκπροσωπεί την ΠΑΕ, αφού σε μία εταιρία που το ταμείο είναι... μείον, κανένας δεν πρόκειται να πάρει την ευθύνη να υπογράψει σε οικονομικά ζητήματα και αν αποφασίσει να το κάνει θα έχει και ποινικές ευθύνες.

Ο ΠΑΟ καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει ανάγκες ύψους εκ. ευρώ, και συνολικά 6,5 εκ. ευρώ από υποχρεώσεις μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 με την Σετουμπάλ να πιέζει έντονα τους "πράσινους" για να πάρει τα χρήματα της για την μεταγραφή του Ζέκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η κατάσταση είναι τόσο δραματική, αφού η έλλειψη ρευστού καθιστά αδύνατη ακόμα και την διαμονή της ομάδας στην Τρίπολη για το ματς της 11ης Απριλίου μεταξύ των δυο ομάδων, με τον ΠΑΟ να κινδυνεύει να πάει αυθημερόν για να αποφύγει τα έξοδα, ενώ άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι σε λίγες ημέρες ίσως υπάρξει και πρόβλημα με την τροφοδοσία της Παιανίας!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :