Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΟΥΤΕ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΔΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΕΦ!


«Καμίνι» θα είναι και αύριο το ΣΕΦ στην 4η αναμέτρηση του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, κόντρα στη Σιένα.

Ο Θρύλος βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στο 7ο και πιο... "μάγκικο" φάιναλ φορ της ιστορίας του και ο λαός του είναι έτοιμος να ωθήσει για άλλη μια φορά τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς στη νίκη.

Αύριο το ΣΕΦ πρέπει να "μιλήσει" προκειμένου να ζήσει και πάλι μοναδικές στιγμές από τον λαό του Θρύλου και ΟΛΟΙ μαζί να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία πρόκριση.

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει, τα οποία θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ το πρωί της Παρασκευής (10:00) και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία και τη συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας στη χθεσινή αναμέτρηση και περιμένουν ανάλογη συμπεριφορά και ατμόσφαιρα στον αυριανό κρίσιμο αγώνα που θα στείλει τους ερυθρόλευκους στο Fianl4 και τον κόσμο του στα ουράνια!
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :