Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΕΡΙ


Προτεραιότητα της διοίκησης του Ολυμπιακού, είναι να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αλλά και με τους δανεικούς. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του "contra.gr", θα υπάρξουν συζητήσεις και με παίκτες τους οποίους θέλουν να «δέσουν» στην ΠΑΕ με πιο ισχυρά συμβόλαια.

Ένας από αυτούς, είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Μπάλας Μέγερι, ο οποίος από τον Νοέμβριο, όταν και κλήθηκε να υπερασπιστεί τα δοκάρια του Ολυμπιακού, τα πήγε πολύ καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ρεβάνς με τη Μέταλιστ.

Η απόδοσή του μάλιστα στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα σε Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ και Άρσεναλ, κέντρισε το ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ και της Σάλκε, εκπρόσωποι των οποίων τον παρακολουθούν στενά τους τελευταίους μήνες.

Το συμβόλαιο του Ούγγρου γκολκίπερ με τον Ολυμπιακό εκπνέει τον Ιούνιο του 2013, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό μετά το τέλος του πρωταθλήματος να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον Μέγιερι προκειμένου να αναπροσαρμόσουν του συμβόλαιό του, ανεβάζοντας παράλληλα το ποσό της ρήτρας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :