Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΠΙΑΝΙΤΖΑΝΙ: ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ


Την μειονεκτική θέση στην οποία βρίσκεται η Σιένα σε σχέση με τον Ολυμπιακό, παραδέχτηκε ο προπονητής των Ιταλών, Σιμόνε Πιανιτζάνι, με δηλώσεις του ενόψει του 4ου αγώνα των δύο ομάδων το βράδυ της Παρασκευής.

«Πρέπει να αγωνιστούμε σε ένα παιχνίδι αντιμετωπίζοντας μία πολύ δύσκολη κατάσταση από άποψη της υγείας των παικτών απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που σε αντίθεση με εμάς, είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση αυτή τη στιγμή και παίζει και στην έδρα της. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι οφείλουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα από ότι στο τρίτο παιχνίδι, με βάση την εικόνα που δείξαμε. Παρόλο που γνωρίζουμε τις πραγματικές δυσκολίες του αγώνα αυτήν τη στιγμή, θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα μας τα όπλα και να μείνουμε στον αγώνα όσο περισσότερο μπορούμε», τόνισε ο τεχνικός της Σιένα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :