Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

«ΒΛΕΠΕΙ» ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΝΕΘ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ


Ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, βρίσκεται στην Αργεντινή για χάρη του Ολυμπιακού και όπως είναι φυσικό, ακούγονται και γράφονται πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών. Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο του σκάουτ των ερυθρόλευκων, όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», είναι και ο ακραίος επιθετικός της Βελέζ Σάρσφιλντ, Χουάν Μανουέλ Μαρτίνεθ.

Ο 26χρονος (21/10/1985) κάνει πολύ καλή σεζόν στην αργεντίνικη ομάδα του και αυτός είναι ο λόγος που ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς εισηγήθηκε και φέτος στον επικεφαλή του τμήματος σκάουτινγκ του Θρύλου να συλλέξει πολλές πληροφορίες για τα προσόντα του.

Τα 3 εκατ. ευρώ που ήθελε η Βελέζ κρίθηκαν αρκετά, αλλά σε περίπτωση που οι απαιτήσεις των αργεντίνων μειωθούν, ίσως να υπάρξουν εξελίξεις. Για τον Μαρτίνεθ έχουν δείξει ενδιαφέρον πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες, πράγμα που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετούς «αντιπάλους» σε περίπτωση που κινηθεί για την απόκτησή του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :