Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE...


Eξηγήσεις σχετικά με τους λόγους της απόφασης της Superleague, να μην υποβιβάζονται οι ΠΑΕ της Superleague που δεν θα πάρουν αδειοδότηση από την ΕΠΟ, έδωσαν παράγοντες του Συνεταιρισμού μιλώντας σε δημοσιογράφους σε άτυπη συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με δημοσίευμα του "woop.gr".

Από την Superleague παρόντες ήταν οι κ.κ. Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Πέτσος (ΠΑΟ), Μώραλης (Ολυμπιακός), Οικονομάκης (νομικός σύμβουλος), Αναγνώστου (γενικός διευθυντής).

Ο Γιάννης Μώραλης για το θέμα των αδειοδοτήσεων είπε:

«Η ΕΠΟ μας είπε ότι επτά με οχτώ ομάδες υπάρχει περίπτωση να μην αδειοδοτηθούν. Θα μπορούσε να γίνει πρωτάθλημα, αλλά τι πρωτάθλημα; Με ποια εμπορική αξία; Mε ποια τηλεοπτικά δικαιώματα;

Όταν μια ομάδα με προϋπολογισμό Superleague πέσει στην Football League κινδυνεύει να βρεθεί στην Δ’ Εθνική.

Όποια ομάδα δεν πάρει άδεια δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές, ούτε ανανεώσεις συμβολαίων και θα παρακρατείται το 20% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αυτό το μέτρο θα ισχύσει για έναν χρόνο και μετά θα δούμε. Δίνουμε την ευκαιρία σε κάποιες ομάδες να εξυγιανθούν».

Για το ίδιο θέμα ο αναπληρωτής πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, είπε:

«Μεγάλες και ιστορικές ομάδες κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια και να υποβιβαστούν.

Θα ήταν ένα πρωτάθλημα χαμηλού ανταγωνισμού, ενώ αυτές οι ομάδες θα κινδυνεύσουν με αφανισμό. Η απόφαση που πήραμε έχει τα λιγότερα αρνητικά. Ουσιαστικά λέμε στους συλλόγους κράτα το ρόστερ, αλλά μην σπαταλάς χρήματα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :