Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΤΟ 39ο ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ... ΑΓΡΙΝΙΟ


Σήμερα με νίκη του Θρύλου στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (19:00, Novasports 3), ο Ολυμπιακός κάθεται και φέτος στον θρόνο του, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Μιας αγωνιστικής που ο Ερνέστο Βαλβέρδε συνηθίζει να στέφεται πρωταθλητής, όπως και σε άλλες δύο περιπτώσεις έχει κατακτήσει και μαθηματικά τους άλλους δύο τίτλους της καριέρας του στο Λιμάνι! Η κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας του κρίνεται απόψε και μαθηματικά στη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να χαρίσουν βαθμό ή βαθμούς σε καμία ομάδα, ακόμα και σε έναν αντίπαλο που θα τα δώσει όλα καθώς δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι παίκτες του Θρύλου θέλουν να τελειώσουν με νίκες το πρωτάθλημα και να γίνουν έτσι ο πρώτος σύλλογος που θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει και δεν αναμένεται να ετοιμάζει πολλές αλλαγές στη σύνθεση των ερυθρόλευκων, κάτι που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσει τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που έχει εμπιστευτεί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Ορμπάιθ, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται η τριπλέτα Μιραλάς, Μακούν και Αμπντούν. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μοντέστο, Μαρκάνο, Φέισα, Φετφατζίδης, Καζίμ και Φουστέρ.

Εκτός έμειναν ο Ιμπαγάσα, Ντιόγο και Πάντελιτς.

«Θα παίξουμε με μία ομάδα που θα τα δώσει όλα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και προσεκτικοί για να πετύχουμε τον στόχο μας», είπε ο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της χθεσινής-τελευταίας προπόνησης πριν από το σημερινό ματς, στους παίκτες του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :