Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΞΕΧΩΡΙΣΕ Η ΚΥΡΙΛΗ ΣΤΟ MULTINATIONS JUNIOR MEET


Ξεχώρισε η Αναστασία Κυριλή στο Multinations Junior Meet που διεξάγεται στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας από το Σαββάτο, 31 Μαρτίου, έως την Κυριακή, 1 Απριλίου, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κούρσα των 200μ. πεταλούδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το "gavros.gr" η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού κολύμπησε σε 2.19.33 την απόσταση, με την Τουρκάλα Οζγκε Τουγκμπά να είναι δεύτερη, σε χρόνο 2.19.56. Το πρωί, πάντως, δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά στα 400μ. μεικτή ατομική, μια και κολύμπησε σε 5.04.23, με την πρώτη, την Πολωνή Καταρζίνα Σζπούχα, να κάνει 5.00.91. Η Κυριλή ήταν μέλος και της ομάδας της σκυταλοδρομίας 4x200μ. ελεύθερο, που κατέλαβε την τέταρτη θέση, με χρόνο 8.42.04. Πρώτη ήταν η Βραζιλία, που έκανε 8.27.45. Η κολυμβήτρια του Παναγιώτη Καλογερόπουλου (ο οποίος είναι ο προπονητής του Κώστα Μαρκόζη) ήταν τέταρτη σε σειρά, μετά τις Αργυρίου, Κοντομήτρου και Απλαδή.

Από την ελληνική συμμετοχή, πάντως, ξεχώρισε το ρεκόρ αγώνων που έκανε ο Χάρης Καρακαϊδός στα 200μ. ύπτιο. Με επίδοση 2.02.82, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ του Βραζιλιάνου Λεονάρντο ντε Ντους (2.03.35), από την ίδια διοργάνωση, του Πειραιά, στις 4 Απριλίου του 2009.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας κολύμβησης, Σπύρος Μπιτσάκης, την κάλεσε στο τηλέφωνο για να της δώσει συγχαρητήρια, ενώ τα νέα διαδόθηκαν και στο κολυμβητήριο της Νίκαιας, όπου βρέθηκαν 14 κολυμβητές και κολυμβήτριες της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού για την ημερίδα κολύμβησης «3ο Κύπελλο Νίκαιας, ΠΟΛΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :