Κυριακή 1 Απριλίου 2012

AS: ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΛΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι από τους πιο πετυχημένους προπονητές που έχουν εργαστεί στη χώρα μας και τα επιτεύγματά του δεν μπορούν φυσικά να περάσουν απαρατήρητα. Το 2009 έκανε το νταμπλ, πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και φέτος όλα προμηνύουν και πάλι επιτυχίες.

Ο Βάσκος είναι πάρα πολύ γνωστός στην Ευρώπη και με αφορμή αυτά που θα ακολουθήσουν για την ομάδα του, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας As, κάνει λόγο για τις επιτυχίες του τεχνικού του Ολυμπιακού, τόσο αυτές που έχει σημειώσει όσο και εκείνες που πρόκειται να σημειώσει.

Στην συνέχεια, υπάρχει αναφορά για το μεγαλείο του Θρύλου, καθώς η φωτογραφία του άρθρου είναι από πανηγυρισμούς των ερυθρόλευκων οπαδών στην εξέδρα, ενώ σε ένα σημείο του δημοσιεύματος τονίζεται χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός...

«Είναι το πιο πετυχημένο κλαμπ στην Ελλάδα».

Τέλος, γίνεται αναφορά στους Ισπανούς παίκτες που παίζουν στην ομάδα, Ορμπάιθ, Μαρκάνο και Φουστέρ, που έχουν βρει το... Λιμάνι τους!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :