Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ : ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο Γιώργος Μπάρκογλου παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "sday.gr" και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει η Κέρκυρα την επόμενη αγωνιστική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :


Για το 2-2 με την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Εμείς παλέψαμε για κάτι καλό, τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα.Ωστόσο, όσο θα έχουμε ελπίδες εμείς θα προσπαθούμε για την παραμονή. Στόχος είναι πάντα η νίκη. Από δύο στιγμές αδράνειας δεχτήκαμε ισάριθμα γκολ. Όμως πάντα στόχος είναι η νίκη.Μετά την ισοπαλία στον αγώνα με την ΑΕΚ, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Από τη στιγμή όμως που μαθηματικά έχουμε ελπίδες, εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την αλλαγή προπονητών στην Κέρκυρα:

«Η αλλαγή ενός προπονητή σίγουρα επηρεάζει την ομάδα. Αυτή ήταν μια απόφαση ξαφνική. Έχουν μείνει λίγα παιχνίδια, ο νέος τεχνικός δεν μπορεί να δείξει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τη δουλειά του και τη φιλοσοφία του και να κάνει πολλές αλλαγές».

Για τον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό :

«Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Σε τέτοιου είδους ματς γίνεται ό,τι θέλει ο Θεός».

Για το αν οι «ερυθρόλευκοι» κατακτούν δίκαια το πρωτάθλημα :

«Ήταν η πιο σταθερή ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Δίκαια είναι πρωταθλητής ο Ολυμπιακός».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Δεν υπάρχουν προσωπικοί στόχοι όταν μία ομάδα προσπαθεί να “σωθεί”. Όλοι επικεντρώνονται στη σωτηρία της».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :