Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ


Τη Δευτέρα ο Δημήτρης Χονδροκούκης, βραβεύτηκε από τη σχολή του, το Πανεπιστήμιο Πειραιά και την Τρίτη θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο, για να κάνει το πρώτο μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (27 Ιουλίου – 12 Αυγούστου).

Στο Ηράκλειο ο άλτης ύψους του Ολυμπιακού, θα φορτώσει προπονήσεις για δύο εβδομάδες, θα κάνει ένα πρώτο μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του, εστιάζοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κυρίως, στο να μην αντιμετωπίσει προβλήματα και να είναι καλά.

Η πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες θα γίνει στην Ντόχα, για τη σειρά Diamond League. Πέρυσι, αν και προερχόταν από την πέμπτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Παρίσι, η συμμετοχή του δεν εγκρίθηκε. Φέτος το αγώνισμα του άλματος εις ύψος θα ξεκινά από τον άλτη του Ολυμπιακού.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :