Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΛΑΠΠΑΣ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΑΡΑ... ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!


Ένα από τα κλειδιά της νίκης του Φοίνικα Σύρου επί του Ολυμπιακού ήταν ο Ηλίας Λάππας, με τον έμπειρο ακραίο να τονίζει ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν κανένα άγχος για τη συνέχεια.

Ο Ηλίας Λάππας ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας της Σύρου κόντρα στον Ολυμπιακό και δείχνει έτοιμος να την οδηγήσει στον τελικό.

«Έχω καλό πασαδόρο...», έσπευσε να τονίσει αρχικά απονέμοντας τα εύσημα στον κουμπάρο του Βασίλη Κουρνέτα, αλλά πέρα από τις καλές πάσες που παίρνει σημαντικό ρόλο έχει παίξει σύμφωνα με τον ίδιο και το ότι:

«Φέτος για πρώτη φορά μετά από χρόνια έκανα κανονική προετοιμασία. Όλες τις προηγούμενες σεζόν λόγω Εθνικής ομάδας, ποτέ δεν είχα κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι, ενώ φέτος ήταν διαφορετικά και χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να μπορέσω να βρω τον ρυθμό μου. Ήξερα κι εγώ ότι δεν έπαιζα καλά στην αρχή, αλλά σημασία έχει ότι τώρα είμαι καλά».

Για το εάν έχει άγχος η ομάδα του είπε:

«Δεν έχουμε καθόλου άγχος και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αγχωθούμε. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο όνομα που πρέπει οπωσδήποτε να περάσει στον τελικό. Εμείς αν αγχωθούμε θα δυσκολέψουμε τη ζωή μας».

Για τις εμπειρίες που έχουν οι παίκτες του Φοίνικα:

«Σίγουρα κανείς από εμάς δεν ισχυρίστηκε ότι είμαστε μια μικρή ομάδα ή μια άπειρη ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει τη βαριά φανέλα, κι εμείς όμως έχουμε παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τόσο σημαντικά παιχνίδια».

Για το κλειδί του δεύτερου ημιτελικού:

«Να παίξουμε ελεύθερα! Εχουμε ήδη πετύχει πολλά, φυσικά και όλοι θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Περιμένω έναν πολύ καλύτερο Ολυμπιακός, ο οποίος σίγουρα δεν θα κάνει τόσα λάθη. Θα μας πιέσουν στο σερβίς, αλλά αν κρατήσουμε την υποδοχή μας όπως στο πρώτο παιχνίδι κι έχουμε πάλι λίγα λάθη, θα είμαστε κοντά στη νίκη».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :