Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ!


Όπως όλα δείχνουν ήρθε η ώρα της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία ενός έτους, του διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού Παναγιώτη Βασιλόπουλου στον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Καβάλα.

Ο 27χρονος διεθνής φόργουορντ του Θρύλου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα «πατήσει» παρκέ στην αναβληθείσα αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Καβάλα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, έχει σκοπό να δώσει λεπτά συμμετοχής στον Βασιλόπουλο, ώστε σιγά - σιγά να μπαίνει στο πνεύμα της ομάδας και να μπορέσει να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στο επερχόμενο Final4 της Κωνσταντινούπολης, όσο και στους τελικούς των πλέι - οφ κόντρα στον ΠΑΟ.

Αντίθετα, εκτός πλάνων του Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένετια να τεθεί ο Γιώργος Πρίντεζης, προκειμένου να πάρει ανάσες από τις συνεχόμενες συμμετοχές του, όπως και οι Έισι Λο και Τζόι Ντόρσει, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :