Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΜΙΝΙ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ


Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" έχουν στρέψει την προσοχή τους όλοι στον Ολυμπιακό με την ομάδα να θέλει να γεμίσει και πάλι το "Ναό".

Επιθυμία της διοίκησης των ερυθρόλευκων είναι να βρεθεί για άλλη μια φορά πολύς κόσμος στις κερκίδες του Καραϊσκάκη, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να περιμένει να γεμίσει το γήπεδο και να υπάρχει η γνωστή "εκρηκτική" ατμόσφαιρα σε όλη την διάρκεια της Κυριακάτικης αναμέτρησης.

Ο αγώνας με την Κέρκυρα θα έχει χαρακτήρα μίνι φιέστας και γιορτής, αφού η κανονική φιέστα, θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, μια και πρόκειται για το τελευταίο φετινό ματς του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο.

Οι παίκτες της ομάδας θα κάνουν τον γύρο του θριάμβου μετά τον αγώνα για να αποθεωθούν από τον κόσμο και οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις καθώς και δώρα που περιμένουν όσους βρεθούν στο "Γ.Καραϊσκάκης".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :