Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ


Μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Καβάλα ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως το δύσκολο μέρος της υπόθεσης ήταν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους που είναι η πρωτιά της κανονικής περιόδου, μετά την μεγάλη πρόκριση στο Final4.

Αναλυτικά ο Κώστας Παπανικολάου είπε:

«Η Καβάλα έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Οι προπονητές μας μίλησαν και μας εξήγησαν πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς εάν δεν είχαμε συγκέντρωση. Αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, ειδικά μετά από μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, παίξαμε καλή άμυνα και ανοίξαμε τη διαφορά. Και αυτό ήταν το κλειδί.

Στη συνέχεια ο ρυθμός μας έπεσε με αποκορύφωμα το 4ο δεκάλεπτο στο οποίο ηττηθήκαμε κιόλας. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος και για να το κάνουμε θα πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :