Τρίτη 3 Απριλίου 2012

«ΠΕΤΑΞΑΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ


Πριν από λίγη ώρα αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για το Ηράκλειο, για το αυριανό κρίσιμο επαναληπτικό του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, όπου θα προσπαθήσει να "τσεκάρει" το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό.

Με την ψυχολογία στα ύψη από την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας του Θρύλου, αλλά και με θέληση για πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, αναχώρησε πριν από λίγη ώρα η αποστολή του Θρύλου.

Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν το υπέρ τους 1-0 που είχε διαμορφωθεί στον πρώτο ημιτελικό του "Γ. Καραίσκάκης", με το γκολ του Όλοφ Μέλμπεργκ στο 81ο λεπτό, και να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε παράλληλα δείχνουν αποφασισμένοι για την επίτευξη του νταμπλ, αλλά είναι και απόλυτα προετοιμασμένοι για τις συνθήκες που θα συναντήσουν στο «Γεντί Κουλέ».

Στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος της 4ης Μαρτίου, όπου ο Ολυμπιακός είχε θριαμβεύσει με 2-0 στο ίδιο γήπεδο με γκολ των Χοσέ Χολέμπας (45') και Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς (54') η ερυθρόλευκη αποστολή είχε συναντήσει συνθήκες τρομοκρατίας μετά τη λήξη του αγώνα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :