Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Το θέμα που απασχολεί πρωτίστως τον Ολυμπιακό είναι η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων.

Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων και των οπαδών του Ολυμπιακού επιθυμούν την παρουσία του 48χρονου τεχνικού στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν τη δική τους αγωνία στο Ρέντη, σχετικά με την παραμονή του Βαλβέρδε και το αν θα είναι προπονητής της ομάδας και την επόμενη χρονιά.

Είναι περιττό να αναφερθεί ότι το 95% των ποδοσφαιριστών επιθυμεί την παραμονή του 48χρονου προπονητή και αυτό άλλωστε συζητούν στα «πηγαδάκια» στο Ρέντη οι ερυθρόλευκοι. Το θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες για πολλούς και όχι μόνο για παίκτες, είναι τι τελικά θα αποφασίσει ο Βαλβέρδε για το μέλλον του.

Μια κατάσταση την οποία την έχει βιώσει και στο παρελθόν ο Ολυμπιακός με διαφορετική κατάληξη. Την πρώτη φορά ο Βάσκος επέστρεψε στην πατρίδα του, ενώ πέρυσι έμεινε στον Ολυμπιακό. Η ουσία είναι μία για τους ερυθρόλευκους και αυτή έχει να κάνει με τα πολλά κέρδη που θα αποκομμίσουν οι πρωταθλητές σε περίπτωση που ο Βαλβέρδε αποφασίσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες από την πλευρά τους αναγνωρίζουν (και ξέρουν καλύτερα από τον καθένα) τη δουλειά που γίνεται και γι' αυτό το λόγο άλλωστε επιθυμούν να συνεχίσει ο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :