Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΒΑΛΒΕΡΔΕ: ΘΕΛΩ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ


"Εχουμε και το κύπελλο. Θέλω νίκες μέχρι τέλους", διαμήνυσε ο Βαλβέρδε στους ποδοσφαιριστές του, μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό.

Σοβαρότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά και ενόψει του ημιτελικού με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", ζήτησε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, εν μέσω... μπουγελώματος στους πανηγυρισμούς της Κυριακής στο Αγρίνιο.

Ο Βάσκος μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντας ότι πρέπει να ολοκληρώσουν την φετινή διοργάνωση με τρεις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια, ενώ έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου ενόψει της ρεβάνς με τον ΟΦΗ.

"Θέλω να είστε σοβαροί έως το τέλος. Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα, ειδικά την Τετάρτη κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος είναι μία πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Θέλω να κάνουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος της χρονιάς", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Θρύλου, ο οποίος δεν βλέπει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

"Για μένα χρειαζόμαστε τρεις βαθμούς για να πάρουμε και μαθηματικά τον τίτλο, αφού εκκρεμεί η τιμωρία του Παναθηναϊκού. Εγώ θέλω νίκη με την Κέρκυρα για να στεφθούμε πρωταθλητές".

Είναι δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, για παραμονή του Βαλβέρδε και την επόμενη σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων έχει ξεκαθαρίσει στον Βάσκο ότι επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Πάσχα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :